Izkoristite informacije na portalu za svoj poslovni razvoj!

Pravne informacije

Varstvo osebnih podatkov

Zaveza za skrbno upravljanje s podatki

Robert Bric (kot odgovorni predstavnik RB consulting d.o.o. in Robert Bric s.p.) se zavezujem, da bosta pravni osebi z osebnimi podatki, ki jih boste zaupali, upravljali skladno s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Osebnih podatkov, ki ste jih ali jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakšen drugi način, ne bom posojal, prodajal ali kakorkoli posredoval tretjim osebam.

Izjema so seveda postopki, kjer sem to primoran narediti zaradi zakonodaje.

Vsi vaši podatki so bili, so in bodo obravnavani zaupno.

Uporabljeni so bili, so in bodo uporabljeni zgolj za interne potrebe v smislu boljšega razumevanja mojih obstoječih in potencialnih strank ter obiskovalcev mojih portalov in seminarjev.

Podatki bodo vedno uporabljeni le v namen, zaradi katerega so bili posredovani.

Vaši podatki so skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Namen uporabe podatkov

Vaš e-mail bom uporabljal za naslednje namene:

 • Pošiljanje rednih e-novic o vsebinskih spremembah na mojih portalih
 • Pošiljanje e-poštnih sporočil v zvezi s ponudbo storitev RB consulting d.o.o in Robert Bric s.p.
 • Pošiljanje predlogov, ponudb, obvestil in drugih sporočil RB consulting d.o.o in Robert Bric s.p. po e-pošti (sporočila so lahko prilagojena tj. individualizirana)
 • pošiljanje e-poštnih sporočil v zvezi s plačilom storitev RB consulting d.o.o in Robert Bric s.p.
 • preverjanje, ali gre pri posameznem e-poštnem naslovu za nov vpis v bazo podatkov ali za že obstoječi vpis;

Obdelava podatkov

V kolikor se za dostop do različnih produktov ali storitev v bazo vpišete večkrat na različnih straneh mojih portalov ali marketinških platform ter oglasov, si pridržujem pravico do združevanja podatkov z že obstoječimi. Na ta način bo e-komuniciranje z vami optimizirano.

Poleg statičnih podatkov, ki se v bazo vpišejo ob začetku vstopa v nek proces (npr. naročilo na e-novice, naročilo na e-seminar ipd.) se v bazo vpisujejo tudi določeni podatki o vaših aktivnostih:

 • ali ste odprli e-pošto
 • ali ste kliknili na povezavo v e-pošti

V primeru vaše uporabe določenih e-produktov, ki zahtevajo, da se vam dostop odpira skladno z vašim napredovanjem, poseben sistem sledi tudi temu, katere strani v tem e-produktu ste že obiskali. Na ta način je vaša uporabniška izkušnja primerno optimizirana.

Vsi podatki v bazi se uporabljajo za raznorazne statistične analize za zagotovitev optimalnejšega komuniciranja in trženja.

Shranjevanje podatkov, na katero nimam vpliva

Google shranjuje določene podatke za uporabo v programih kot je Google Analytics, ki mogoča vpogled v obisk spletnih strani.

Ti podatki so anonimni, vsebujejo pa podatke kot so:

 • država
 • jezik
 • platforma
 • ločljivost zaslona
 • itd…

Hramba podatkov

Vaši podatki bodo hranjeni v bazi do preklica.

Vaši podatki so hranjeni na strežnikih podjetja GetResponse, ki razvija in upravlja platformo GetResponse, s katero zbiram in obdelujem vaše podatke.

Programska oprema GetResponse pri vašem vpisu v bazo podatkov (ko izpolnite spletni obrazec) vedno vpiše vse podatke, ki ste jih podali plus IP naslov plus čas vpisa zaradi dokaza verodostojnosti vpisa.

Vpogled v podatke in izbris podatkov

Vpogled v vaše podatke in/ali preklic uporabe vaših podatkov in/ali izbris vaših podatkov lahko zahtevate z dopisom na info(afna)robertbric.si

Vlogo pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov DPO (Data Protection Officer) za RB consulting d.o.o in Robert Bric s.p. opravljam jaz, Robert Bric.

O piškotkih

Spletne strani uporabljajo “piškotke” (cookies). To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk.

Brez uporabe piškotkov bo vaša uporabniška izkušnja slabša kot je z uporabo piškotkov. Piškotki vam namreč lahko olajšajo nadaljnje obiske strani.

Uporaba »piškotkov« ni obvezna. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

 

Izključitev odgovornosti

Spletne strani na vseh mojih portalih so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti.

Kljub temu ne morem jamčiti za pravilnost vseh informacij na straneh ob vsakem času.

Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako ne sprejemam odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani in informacij na teh straneh.

Informacije so dane v uporabo v dobri veri, da so koristne in uporabne tistim, ki jih obiskujejo.

Isto velja za e-novice, ki naročnike na njih obveščajo o vsebinskih, tehničnih in ostalih spremembah na mojih portalih.

Avtorske pravice

Vsa besedila in video posnetki so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

RB Consulting = Več kot svetovanje = Turbo coaching

RB Consulting = Več kot svetovanje = Turbo coaching

Pin It on Pinterest

Share This